Saltar al contenido

Construint coneixement de negoci

El mes passat, va fer 12 anys del neixement d’ AFCA. Certament, el que ens imaginàvem el mes de març del 2007 no va ser exactament el camí que hem recorregut. Celebrem d’on venim! Hem anat descobrint que no podem planificar el que passarà, així que vam decidir anar-ho construint així com anàvem avançant i aprenent.

Al llarg d’aquests anys fent estratègia i finances hem identificat tres problemes crítics que marquen el límit de la sostenibilitat de qualsevol empresa:

  1. Quan el model de negoci no genera prou resultats
  2. Quan la manca de tresoreria és un obstacle per que les operacions del dia a dia flueixin
  3. Quan no existeix una informació sintètica clara per comunicar a tercers (i també a l’equip) el relat de la situació del negoci.

Les nostres experiències amb les empreses que han estat els nostres clients ens han impulsat a buscar noves solucions en forma de nous serveis que els poguessin donar resposta.

Celebrem cap on anem!

Som socis co-creadors de SUMMIT, un nou servei de consultoria d’estratègia financera. Encara en fase beta, SUMMIT sorgeix com un projecte de col·laboració d’AFCA amb The Mount Data, on posem en comú la seva expertesa tecnològica i l’experiència en Data/CRM/Digital i la nostra aprenent a fer preguntes a les dades econòmiques i financeres per prendre millors decisions a les empreses. A nosaltres fa molts anys que ens obsessiona la idea de donar un sentit estratègic a les finances de les empreses. Com podíem ajudar més i millor a donar valor a les empreses a partir de la seva realitat econòmica i financera? A The Mount Data creuen en el valor de les dades com un actiu fonamental a les empreses. Llavors, per què no disposen d’eines que facilitin la visualització i comprensió de les dades?

SUMMIT és el resultat conjunt de les dues visions. Creiem que les finances i les dades poden ajudar a la transformació estratègica de les empreses. SUMMIT és la suma de la consultoria estratègica amb eines tecnològiques de visualització. SUMMIT és un constructor de coneixement del negoci.

En vols saber més? Si vols, pots anar a la web de SUMMIT.

Tindrem més noticies ben aviat!