Saltar al contenido

Testimonios

AFCA nos ayudó a poner en orden la visión financiera y de los costes, a poner la lupa en lo que era rentable para el negocio. Nos aportaron metodología y rigor en los procesos y en la forma de trabajar de todo el departamento financiero. Contribuyeron a crear una «gimnasia» que ahora que ya la tenemos consolidada, nos parece innata y natural. Actualmente, ya no concebimos trabajar sin determinadas herramientas de gestión porque nos dan seguridad. Disponer de datos para poder gestionar mejor nos ha hecho descubrir que es adictivo. 
 
Luis Carrasco

CFO, ACUSTICA INTEGRAL

Des de que vam començar a treballar amb AFCA, ens hem sentit acompanyats en tot moment en el creixement i evolució del nostre negoci. Disposar d’un full de ruta i el seu seguiment mensual ha estat clau per tenir tranquil·litat financera. La visió professional externa ens ha permès prendre millors decisions.
.

Jaume Ribas

CEO, Tecnowys

Voliem tenir un acompanyament financer que ens dones tranquilitat i confiança per afrontar els reptes pels propers anys. AFCA ens va proposar dissenyar la funció financera de T2T adaptant-se al ritme adequat al nostre creixement. Tres anys desprès sabem que l’aposta va ser correcta. AFCA s’ocupa de dissenyar conjuntament amb nosaltres l’estratègia financera, així com els processsos económics i financers que necessitem per coordinar els esforços amb la resta de l’equip. Tot un èxit de treball en xarxa.
.

Jordi Blasco

CEO, T2T