qui som

Fem estratègia i finances. Ajudem a persones que tenen empreses i prenen decisions de gestió a millorar els seus negocis. ​Construïm confiança

AFCA som la Chus i el Toni

Afca és un projecte d’equip, que hem anat construint poc a poc i que d’alguna manera és dels que vam tenir la visió inicial, i de tots els que hem anat sumant pel camí. 

Fem projectes de consultoria financera des de 2007, any de constitució de l’empresa, tot i que la idea inicial arrenca l’abril del 2006. L’origen prové de la nostra intenció inicial de fer assessorament financer, però d’una forma diferent a la que coneixíem. Les preocupacions financeres de les empreses l’any 2006 eren ben diferents de les que van començar a tenir quan la bombolla financera va esclatar l’any 2008. Sabem per experiència que la primera idea de negoci cal que evolucioni amb el mercat i els clients. I així ho hem fet.

La nostre visió, és química i és matemàtica, com Afca, que és Estratègia i és Finances. Les decisions estratègiques són incertes, perquè decideixen sobre el futur. Facis el que facis, no són els resultats i/o els diners el que aporta la màgia, sinó la incertesa. Les finances són el complement matemàtic que li aporta l’energia justa i l’equilibri necessari.
La nostra obsessió es ajudar-te a millorar el procés de creació de valor a la teva empresa. Dirigim els nostres esforços a l’anticipació de problemes, enfocats a les oportunitats que ofereix el futur, aportant la nostra experiència en més d’un centenar de projectes en estratègia i finances.

sóc la Chus
Chus Blasco I 609 901 264
mjblasco@afca.cat

Els meus estudis em van donar el títol de Llicenciada en Ciències Empresarials i MBA per ESADE. Desprès de 10 anys en empreses multinacionals amb diverses funcions, vaig començar l’aventura de ser freelance, posant en valor la meva experiència com a financera però enfocada des de llavors a ajudar a empresaris a millorar l’estratègia financera als seus negocis. Co-fundar i dirigir AFCA va sorgir de forma natural com a projecte de creixement personal i professional.
Faig de professora d’Estratègia i de Finances al Postgrau en Design Management a l’escola universitària de disseny BAU de Barcelona. També vaig fer de professora de finances del Departament de Gestió d’Empreses de la URV. Participo de forma habitual com a formadora d’Estratègia i Finances per directius i emprenedors.
Escric sobre Economia i Empresa a la revista digital Barcelonadot i a l’Indicador d’Economia de Tarragona. També participo a l’espai de Ràdio+TV”Catalunya Territori TIC”.
Soc l’autora de “Nuevas Finanzas para Nuevos Negocios”, publicat per l’Editorial UOC. Soc co-autora de la “Guia per l’autoavaluació d’empreses. Claus per millorar el teu negoci“publicat per ACCID.

M’apassiona el management connectat a les persones com a eina per millorar la societat. Des de la meva formació inicial fins el moment actual, hi ha un llarg recorregut personal i professional. El fil conductor que sempre ha estat present ha estat el management i les finances. Les finances perquè per mi els números son el llenguatge mitjançant el qual puc llegir la història d’una empresa; el management perquè es una ciència social directament relacionada amb les actituds de les persones. M’apassiona per contrast, perquè la part humana és força menys predictible que la científica. La meva trajectòria professional segueix en beta, convençuda de que la millor part comença avui 🙂

sóc el Toni Rull
Toni Rull I 619 691 869
a.rull@afca.cat

La meva vida professional gira al voltant de les finances, de les persones i de les empreses, de persones al davant de projectes empresarials.
Fins al 2005 vaig treballar per a dues entitats financeres. Aquesta època em va permetre conèixer bé tant les entitats financeres com les empreses i treballar els problemes de comunicació que sovint els hi fan tant complicada la relació.
A partir del 2007 i ja des de Afca, busco ajudar a les empreses a entendre les seves finances, a saber-les explicar, a millorar-ne la gestió, a quantificar les necessitats i a fer accessible i viable el finançament si cal.
Aquesta experiència m’ha fet veure la necessitat i m’ha donat la satisfacció d’estar al costat de les persones que tenen empreses per ajudar-les a fer possibles els projectes.
Un empresari ens deia que les finances eren el límit dels seus somnis, dons això intento aprofitar al màxim els límits.

contacte
Per sol.licitar informació, envia’ns un e-mail a afca@afca.cat
o pots omplir el següent formulari: