Vols millorar el teu finançament?

(i que deixi de ser una preocupació per tu?)

El finançament de la teva empresa pivota sobre 3 paràmetres:

  • L'import necessari per que el funcionament del teu negoci no s'aturi.
  • El temps en el que necessites disposar dels diners i l'horitzó temporal en el que podràs cancel·lar el deute.
  • El cost, que depèn de les diverses opcions de productes i entitats i de la valoració que aquestes fan del risc de la teva empresa.

Sabem que la recerca de finançament pot convertir-se en un mal de cap...

Fins no fa gaire, la obtenció de nou finançament, la quantia concedida, la seva durada, i sobre tot el seu cost, depenia de la teva entitat financera. Tu demanaves i el banc decidia. No tenies la opció de contrastar entre vàries ofertes. No podies contrastar que fos el producte més idoni per la teva empresa. Ni el millor cost. 

De vegades, el temps de resposta de l'entitat t'ha impedit tancar un contracte amb un client important. El ritme dels negocis no pot permetre's setmanes de demora per temes operatius de finançament .

Darrerament hi ha moltes més opcions per finançar la teva empresa. Més àgils, més flexibles, més transparents... Et sents desbordat i no acabes de tenir la certesa d'estar prenent les millors decisions al finançar la teva empresa​

“Imagina per un moment que no et cal patir pel finançament, que saps fins on pots arribar i com aconseguir-ho. Imagina que pots triar de forma àgil i ràpida les millors opcions del mercat.”

Per cada necessitat financera, hi ha una solució idònia en producte, termini i condicions. Des del moment que ens deleguis la recerca del finançament, ja ho veuràs diferent i podràs dedicar els esforços a fer créixer la teva empresa.


Si ens deixes fer la recerca de finançament per tu tindràs els següents beneficis:

Millorar resultats

Podràs dedicar aquest temps per fer créixer la teva empresa, i millorant els resultats.

Guanyar tranquil·litat

Eliminaràs els dubtes i preocupacions sobre si estàs utilitzant les opcions més adequades que el mercat ofereix.

Reduir costos

Poder triar entre les millors ofertes del mercat de múltiples proveïdors de finançament, reduirà els costos del teu finançament. I si no trobem la operació idònia per a tu, no tindràs cap cost.

Has sentit parlar de Crowdlending ?Innovació en solucions financeres.

"Finançament directa entre particulars i empreses alternativa al sistema bancari on empreses de qualsevol dimensió poden obtenir crèdits a partir de petites aportacions individuals de multitud d’inversors."

Ara imagina que hi ha un canal. Que sense anar al banc pots finançar part del creixement de la teva empresa. Imagina que obrint el teu ordinador entres a una pàgina web i pots adjuntar uns fitxers amb els documents que expliquen la informació econòmica i financera del teu negoci. Que sense moure’t del teu despatx i en menys de 48 hores reps un email en el que et notifiquen que la qualificació del teu crèdit és positiva. Imagina que passat aquest filtre, aquest canal procedeix a buscar petits inversors interessats en aportar parcialment els seus diners fins arribar a la quantia que necessites. Que la petició de préstec es publica a un pagina web de forma totalment transparent i que abans de 30 dies tens els diners abonats al compte corrent de la teva empresa.

T’ho imagines?

Envia un correu a a.rull@afca.cat  i ens posarem en contacte amb tu. Buscarem la millor solució,  tant en finançament tradicional com alternatiu.